Quin espectacle prefereixes?

LES AVENTURES DE MATITO

DALTABAIX

Les Aventures de Matito

Matito té un amic molt especial, el Gall Antonio. Sí, és un gall i se l’estima molt. De vegades li fa vergonya d’explicar-ho a la gent, malgrat això Matito decideix regar més i més aquesta amistat, com si fos un arbre. I tant ell com l’Antonio tindran una dolça recompensa: aprendre a ser excel·lents amics. Un espectacle tendre, on cada escena es desenvolupa delicadament amb humor i simpatia, on veurem que les petites coses del dia a dia, són grans oportunitats per créixer.

 

Daltabaix

Matito viu feliç sota l’olivera amb la seva amiga la ovella Xisqueta. Però un dia una rata malvada, sota les ordres del llop la ve robar. Matito s’ha quedat sol, sense la seva amiga. Enfadat i decidit empendrà el camí cap a la ciutat per buscar-la. Un cop allà, descobreix que la Xisqueta l’ ha portat dins la fàbrica d’abrics del llop. Aconseguirà el Matito alliberar-la? Qui es trobarà a dins la fàbrica?

Un història d’aventures on el Matito amb el seu humor enginyós i la seva irreverència superarà molts obstacles per enfrontar-se al llop.

Contacta amb nosaltres

Si tens alguna consulta, només has de demanar-ho aquí i ens posarem en contacte.