Matito al Festival Internacional de Teresetes de Mallorca 2017

By 18/07/2017 Uncategorized
Matito al festival

Matito va recórrer bona part de l’illa apropant el seu espectacle a diversos pobles abans d’arribar a Palma, concretament al Pati de la Misericòrdia,  on va aconseguir un sonat èxit, amb un públic entregat que va aguantar a ple sol l’hora de representació.

Web Festival: http://www.elasticnou.com/festivalteresetes/

Aquí us deixem un article de la revista Putxinel·li escrit pel Toni Rumbau. Ens agrada el que escriu i també ens agrada compartir cartellera amb companyies que admirem ( Los Títiriteros de Binéfar, Periferia Teatro,  Plexus Polaire..):

El XIX Festival Internacional de Teatre de Teresetes. Espectacles II Part: Maricastaña, Opéra Opaque, El Domador de Vents, Vola Ploma, El Circ de Botte-Cul, Matito i dues exposicions a Palma: Llonovoy i Toni Catany

Array ( [type] => 8 [message] => compact(): Undefined variable: groupby [file] => /home/matito/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php [line] => 853 )